Χριστοφή: «Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, βοήθησα αρκετά» – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανεώση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση παραχώρησε ο Δημήτρης Χριστοφή.

Ο έμπειρος εξτρέμ, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, ανέφερε στην κάμερα της «Κυρίας» πως νιώθει πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη, τόνισε ότι τον αγκάλιασαν όλοι στην ομάδα από την πρώτη στιγμή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι βοήθησε αρκετά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που συνεχίζω στην Ανόρθωση. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα με έχουν αγκαλιάσει όλοι και πιστεύω ότι τους βοήθησα κι εγώ αρκετά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που μου δείχνουν εμπιστοσύνη και θα είμαι μαζί τους τη νέα χρονιά για να πανηγυρίσουμε πάλι μεγάλες επιτυχίες».

Για τη νέα σεζόν: «Οι προοπτικές και οι προκλήσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες ειδικά όταν αγωνίζεται σε μεγάλες ομάδες. Με τη βοήθεια του Θεού θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά που σίγουρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολη».

Για την πρόκληση της Ευρώπης: «Σίγουρα είναι πιο μεγάλη η πρόκληση από τις άλλες χρονιές γιατί μην ξεχνάτε είναι αυτό που λείπει από την Ανόρθωση, οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, έχει στερηθεί ο κόσμος της Ανόρθωσης και πιστεύω και για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ακόμη ένα κίνητρο, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας, τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο έγιναν κι ομίλοι για εμάς, για όλες τις κυπριακές ομάδες, ένας ακόμα στόχος, πριν από αρκετά χρόνια ήταν όμιλος για όλες τις ομάδες. Ελπίζω να τα καταφέρει ειδικά η ομάδα μου αλλά και οι άλλες ομάδες».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουμε τον κόσμο και ελπίζουμε να τελειώσει η πανδημία γιατί και ατομικά και ομαδικά στους ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικό, ένα έξτρα κίνητρο, είναι το άθλημά μας, ο βασιλιάς για εμάς, περιμένουμε όλοι, όχι μόνο οι παίκτες αλλά και όλος ο λαός να επιστρέψει στα γήπεδα, να περνάει τον ελεύθερο του χρόνο, είναι η διασκεδασή του».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: