Χριστοφή: «Δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε, μεγάλες οι προοπτικές» – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στην κάμερα της Ανόρθωσης ενόψει του αυριανού (4/12, 16:00) αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο παραχώρησε ο Δημήτρης Χριστοφή.

Ο έμπειρος εξτρέμ των κυανολεύκων τόνισε ότι δίκαια βρίσκεται η ομάδα του στην κορυφή και πως αυτό που έχει σημασία είναι το ότι συνέχισε από εκεί που έμεινε πέρσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχαμε και την καλύτερη απόδοση στο τελευταίο παιχνίδι, νομίζω ότι όμως κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους τρεις βαθμούς. Βλέπουμε όλοι ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία δυσκολεύονται, νομίζω ότι μέχρι στιγμής δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε. Οι προοπτικές είναι μεγάλες γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα, αυτό που έχει σημασία μπορώ να πω ότι συνεχίσαμε εκεί που μείναμε πέρσι, νομίζω είμαστε η μόνη ομάδα που από πέρσι είμαστε εκεί ψηλά στην κορυφή και τώρα είμαστε στην ίδια θέση και προσπαθούμε να δείχνουμε ότι δίκαια το αξίζουμε. Νομίζω ότι αν με έχει καλά ο Θεός, με τη βοήθεια του Θεού, να έχω την υγεία μου, πιστεύω ότι θα δούμε ακόμα περισσότερα».