Χριστοδούλου: «Δεν ξέρω πως δόθηκε το πρώτο πέναλτι, διερωτηθήκαμε όλοι»

Mετά τον εκπρόσωπο Τύπου, Δημήτρη Λάζο, και ο βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου έκανε παράπονα για κάποιες αποφάσεις του Κωνσταντίνου Φελλά στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Σημειώνεται ότι στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο βοηθός προπονητής, καθώς αποβλήθηκε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Πάμπος Χριστοδούλου.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό, μετά από 25 μέρες. Μείναμε πίσω στο σκορ στην αρχή και έτσι ήταν δύσκολο για εμάς να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα μετά από την μεγάλη αποχή.

Στη συνέχεια μειώσαμε, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασιστικά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, κάναμε κάποια ατομικά λάθη, φάνηκε και η κούραση.

Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, έδειξαν ψυχή και καρδιά, το πάλεψαν. Τους πιστώνουμε. Έχουμε αρκετά παιχνίδι μπροστά μας, δύσκολα. Η δουλειά μας είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες. Θέλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, τους θέλουμε κοντά μας.

Υπάρχει ποιότητα. Δεν ξέρω πως δόθηκε το πρώτο πέναλτι, διερωτηθήκαμε όλοι. Δεν φάνηκε παράβαση ούτε από τον τηλεοπτικό φακό. Σίγουρα θα δουλέψουμε, έγιναν λάθη και θα αναλύσουμε το παιχνίδι».