Χρειάζεται βελτίωση

Η ΑΕΛ δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που τη θέλει ο Κέρκεζ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπήκε από χθες η ΑΕΛ, με την ομάδα της Λεμεσού να μετρά κι αυτή αντίστροφα (όπως και οι υπόλοιπες του πρωταθλήματος) για την έναρξη του νέου μαραθωνίου. Ουσιαστικά έχει ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας και ο Ντούσαν Κέρκεζ στις μέρες που υπολείπονται για να αρχίσει η σεζόν θα προσπαθήσει να διορθώσει τις ατέλειες που διαπίστωσε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΛ.

Πάντως είναι δεδομένο πως οι γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται βελτίωση, αφού ακόμα η ομάδα δεν έφτασε στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί ο προπονητής της. Όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό μια ομάδα να μην είναι ακόμα έτοιμη σε αυτή τη χρονική περίοδο. Αυτό θα έρθει με την πάροδο του χρόνου και αφού δοθούν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Το σημαντικό για την ΑΕΛ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι να παίρνει τους βαθμούς και σιγά-σιγά θα έρθει και η ομοιογένεια και θα δέσει καλύτερα το σύνολο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σε άλλα δύο φιλικά αυτή την εβδομάδα και να δοκιμάσει διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του. Αύριο Τετάρτη η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με την Αμαθούντα Αγίου Τύχωνα, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα έχει ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι στην ΑΕΚ, παιχνίδι το οποίο θα είναι πολύ χρήσιμο για τον Βόσνιο τεχνικό.

Αν κριθεί απαραίτητο 

Από εκεί και πέρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ για την ώρα έχει ολοκληρωθεί. Όμως, αν κριθεί απαραίτητο να γίνει κάποια διορθωτική κίνηση, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα το ζητήσει από τη διοίκηση, η οποία θα πράξει αναλόγως.