Χωρίς ανάσα!

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για την Ομόνοια και οι πράσινοι με την πλάτη στον τοίχο καλούνται να βγουν αλώβητοι από αυτό το πρόγραμμα – φωτιά έτσι ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Μέχρι και τις διακοπές των Χριστουγέννων οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα δώσουν συνολικά πέντε δύσκολα παιχνίδια.

Το… συμπιεσμένο πρόγραμμα των πρασίνων θα αρχίσει σε τρεις μέρες με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ (05/12, 19:00) για τη 12η στροφή του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια την ερχόμενη Πέμπτη (09/12, 22:00) θα ακολουθήσει το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Καϊράτ. Αμέσως μετά η Ομόνοια θα αναμετρηθεί στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ (13/12, 18:00), με τη Δόξα εκτός (19/12, 19:00) και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του μήνα με το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ (22/12, 19:00) στη Λευκωσία.

Σε όλους τους αγώνες που αναφέραμε, και κυρίως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το τριφύλλι θα έχει ως στόχο μόνο το τρίποντο, έτσι ώστε να αρχίσει να κάνει άλματα βαθμολογικά και να μην απομακρυνθεί τόσο νωρίς από τον στόχο που έθεσε στην αρχή, που δεν είναι άλλος απο την κατάτηση του τίτλου.

Συνεχίζουν τη δουλεία…

Όπως έχει τονίσει ξανά ο Νορβηγός προπονητής των πρασίνων, στην Ομόνοια επικεντρώνονται σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και δεν επηρεάζονται από το συνολικό πρόγραμμα. Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση στο μυαλό τους αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ο κυριακάτικος αγώνας κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Όσον αφορά τα αγωνιστικά για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ο Μπεργκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιούστε, Κούσουλο και Φαμπιάνο. Ο Μπασιρού φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς.