Χορεύοντας με τους «Λύκους»

Παράδειγμα προς μίμηση η δουλειά από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού...

Η έβδομη ομάδα της Premier League απέκλεισε τον πρωταθλητή Ελλάδος. Η πρόκριση της Γουλβς επί του Ολυμπιακού στους «8» του Europa League, παρόλο που θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο, δείχνει τη διαφορά ανάμεσα στα δύο πρωταθλήματα.

Η Γουλβς, που ούτε ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν πήρε μέσω Premier, προκρίθηκε επί της ομάδας που έκανε… περίπατο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός φάνηκε να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, ήταν ανταγωνιστικός και με λίγη τύχη θα μπορούσε να έπαιρνε αυτός το εισιτήριο. Παίζοντας χωρίς βασικό τερματοφύλακα (τελικά στοίχισε η απουσία του Σα) και βασικό κεντρικό μπακ (Σεμέδο), μπορούσε να έπαιρνε το ζητούμενο αν ο διαιτητής ήταν πιο σωστός και αν δεν είχε απέναντί του έναν σπουδαίο γκολκίπερ (Πατρίτσιο).

Δεν ακυρώνεις γκολ επειδή προεξείχε λίγο (και αν), άκουσον άκουσον… ένας αγκώνας! Τέτοιες αποφάσεις καταστρέφουν το επιθετικό ποδόσφαιρο και αλλοιώνουν αποτελέσματα. Κατάφωρη αδικία. Σε τέτοιο επίπεδο, η διαιτησία «προσέχει» περισσότερο τις ομάδες από τις πιο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Δυστυχώς…

Παράδειγμα προς μίμηση η δουλειά από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Η ομάδα ξεκίνησε τα επίσημα ματς στις 23 Ιουλίου 2019. Κι όμως, ούτε κουρασμένη έδειξε, ούτε σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς είχε.