«Χάσαμε δύο βαθμούς, θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε από άλλο»

Η Δόξα αξίζει να βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας της Κατωκοπιάς μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Ένα παιχνίδι στην έδρα μας που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Μπορούσαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν το παιχνίδι αν ευστοχούσαν στα πέναλτι. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Αξίζει η Δόξα να μείνει ψηλά. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στα ψηλά, όμως είναι επικίνδυνο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν τελείωσε τίποτε για εμάς.

Χάσαμε δύο βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε από ένα άλλο παιχνίδι. Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι το οποίο και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές τελικές προσπάθειες, 9 η Δόξα, 14-15 η ΑΕΚ και είχαμε από 6 τελικές προσπάθειες στον στόχο. Καταλαβαίνεται ότι ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Δόξας. Αξίζουν κάτι καλύτερο αυτή την χρονιά. Πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι, δουλευταράδες και έπεται δύσκολη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι η ομάδα της Κατωκοπιάς παίρνει αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Βάλαμε στόχο από την αρχή να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Να φέρουμε καλούς ποδοσφαιριστές, καλούς χαρακτήρες. Η Δόξα πρέπει πλέον να διαχειριστεί αυτή την πορεία. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς αυτή την καλή πορεία, αλλά είμαστε σε εγρήγορση».