«Χάσαμε δίκαια – Να στείλει θετική ενέργεια ο κόσμος στους παίκτες για την Τετάρτη»

Διαβάστε όσα ανέφερε στην κάμερα της Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μετά την εντός έδρας ήττα της «Κυρίας» με 2-0 από την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι γεγονός ότι σήμερα οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι χάσαμε δίκαια, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αυτά που θέλαμε όμως από αυτή τη στιγμή κιόλας το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και μπαίνει στο αρχείο γιατί έχουμε μια μεγάλη πρόκληση, ένα παιχνίδι που είναι το σημαντικότερο της σεζόν, δίνει εισιτήριο για τον τελικό. Δυστυχώς το πρόγραμμα όπως υποχρεώθηκε η ΚΟΠ να το βγάλει με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις συνθήκες του προηγούμενου αγώνα που παίξαμε με δέκα παίκτες έφεραν κόπωση. Δεν σημαίνει ότι αδιαφορήσαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και στις λεπτομέρειες μπορεί να πει κανείς ότι ο τρόπος και η στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ έπαιξαν ρόλο για την ήττα. Δεν έχουμε χρόνο να ασχολούμαστε με αυτό το παιχνίδι, από αυτή τη στιγμή αρχίζει η προετοιμασία πνευματική και σωματική για την Τετάρτη. Να δώσουμε τα πάντα για να χαρεί ο κόσμος μια πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου».

Για τις αναφορές του για το πρόγραμμα κι αν έχουν κάποια εξήγηση: «Δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω ως προς το σκεπτικό της ομοσπονδίας, αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι οι συνθήκες φέτος έφεραν μια κατάσταση που μας φέρνει στο σημείο που λήγουν τα συμβόλαια των παικιτών, δεν έχουμε περιθώρια να πάμε μέχρι 31 Μαΐου, αυτό πρέπει να το απαντήσει η ομοσπονδία. Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, δεν πρόκειται να αλλάξει, αυτό που θα συμβεί είναι ότι την Τετάρτη θα γίνει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και θέλουμε να το πάρουμε για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό. Καλούμε τον κόσμο να στείλει θετική ενέργεια σε εμάς και στους ποδοσφαιριστές, να καταλάβουν και οι παίκτες ότι την πρόκριση τη θέλουν πάρα πολύ».