Μπεργκ: «Χαρούμενος που υπήρχε το VAR…»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με την Πάφος FC, σχολίασε τη νίκη απέναντι στη Δόξα και στάθηκε στη δύναμη που λαμβάνει η ομάδα από τον κόσμο της.

Πώς περιμένει το παιχνίδι με την Πάφο: «Είχαν μια καλή αρχή στη σεζόν και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα. Η Πάφος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Παίζουμε στην έδρα μας, ανυπομονούμε για το παιχνίδι, αλλά είναι καλή ομάδα».

Πόσο σημαντική είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά τους βαθμούς που πήραν οι πράσινοι στον αγώνα με τη Δόξα: «Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα ήταν όπως είπες δύσκολο. Το ξέραμε πριν να τους αντιμετωπίσουμε γιατί είχαν κερδίσει την Ανόρθωση και έφεραν ισοπαλία με την ΑΕΚ. Είναι σε καλή φόρμα και έχουν δυναμώσει την ομάδα τους. Όταν επιστρέψαμε από το Καζακστάν, παίζοντας ένα διαφορετικού τύπου αγώνα, δεν ήταν εύκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τη νοοτροπία και τη διάθεση των παικτών. Είχαν την ποιότητα για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη στο τέλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που είχαμε το VAR επίσης, γιατί για τους διαιτητές δεν ήταν εύκολες αποφάσεις σε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά το VAR τους βοήθησε πολύ. Πήραν τις μεγάλες αποφάσεις σωστά και πιστεύω αυτό ήταν καλό για το παιχνίδι».