Πουρσαϊτίδης: Χαρούμενος για ένα σωρό λόγους, αλλά «δεν μπορούμε να λέμε μεγάλες κουβέντες»

Χαρούμενος για μια σειρά από λόγους, τους οποίους απαρίθμησε, παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά το σημαντικό διπλό (3-2) επί της Πάφου, τονίζοντας πάντως πως ακόμη οι γαλαζοκίτρινοι είναι χαμηλά και δεν μπορούν να λένε μεγάλες κουβέντες, ενώ αναφέρθηκε στις πρακτικές δυσκολίες που υπάρχουν για τις επόμενες μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και που οι παίκτες μου είναι πλέον μια ομάδα, που είναι χαρούμενοι, που χαμογελάσανε μετά από αρκετό καιρό, που φύγαμε με τη νίκη από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα, που είδα σε αρκετά μεγάλα διαστήματα την ομάδα μου να παίζει εξαιρετικά, με αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες. Γενικά είμαι ευχαριστημένος για πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Σίγουρα υπήρχαν πράγματα που μας προβλημάτισαν αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος.

Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Είπα στα παιδιά ότι μπορούν να το απολαύσουν αλλά από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έδωσαν πάρα πολλά σε αυτά τα τρία παιχνίδια που είμαστε μαζί, πήραμε επτά βαθμούς, επτά γκολ, σιγουρα δεχθήκαμε κάποια που δεν θα έπρεπε αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τις μεταγραφές: «Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις αλλά δυστυχώς η καραντίνα, οι αλλαγές στα αεροδρόμια, μας έχουν προβληματίσει πάρα πολύ κι υπάρχουν μεγάλες πρακτικές δυσκολίες για να φέρεις κάποιους παίκτες. Είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο, ξέρω ότι δεν έχουμε χρόνο, έχουμε πολλά παιχνίδια σε σύντομο διάστημα. Γίνεται προσπάθεια, θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες».

Για το ότι είχε πει ότι θέλει να κάνει πρωταγωνιστή τον ΑΠΟΕΛ την επόμενη σεζόν: «Πρέπει να κάνουμε προσωπική συνέντευξη γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα να εξηγήσω. Αυτή τη στιγμή να μιλάμε για τη φετινή χρονιά, έρχονται δύσκολα παιχνίδια».

Τι μήνυμα στέλνει: «Δεν μπορούμε να στέλνουμε πολλά μηνύματα και να λέμε πολλά. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει, να βλέπει, προσπαθούμε να τον κάνουμε χαρούμενο, η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε μεγάλες κουβέντες, είμαστε ακόμη χαμηλά στη βαθμολογία. Πιο παλιά τέτοια νίκη θα ήταν ρουτίνα. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι».