Χάρη και Γιώργο, να προσέχετε

Είναι για δεύτερη φορά που μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ βγαίνει και σχολιάζει τη διαιτησία, γιατί έκρινε ότι αδικήθηκε η ομάδα του.

Το έκανε πρώτα ο Γιώργος Φαντάρος μετά από αγώνα της Νέας Σαλαμίνας, το έκανε και τη βδομάδα που μας πέρασε ο Χάρης Λοϊζίδης, μετά τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ.

Θα χαιρόμουν αν ο κ. Λοϊζίδης και ο κ. Φαντάρος έβγαιναν να σχολιάσουν λάθη της διαιτησίας όχι για αγώνες του ΑΠΟΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας, αλλά για οποιοδήποτε άλλο αγώνα.

Φίλοι μου, εδώ και χρόνια προσπαθούμε να απαλλάξουμε το ποδόσφαιρό μας από την προκατάληψη. Και οι πρώτοι που πρέπει να δουλέψετε πολύ στον τομέα αυτό είστε εσείς, τα κορυφαία στελέχη της Ομοσπονδίας.

Όλοι έχουμε την ομάδα μας, όλοι έχουμε παράπονα από τη διαιτησία, όμως κάποιοι δεν πρέπει να μιλούν, αλλιώς ουδέποτε μα ουδέποτε θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα.

Είναι και το άλλο, τόσο ο Λοϊζίδης όσο και ο Φαντάρος είναι αξιόλογα στελέχη και κάποια στιγμή ίσως κληθούν να αναλάβουν την ηγεσία της ΚΟΠ. Ποιος φίλαθλος όμως θα δεχθεί τέτοιο πράγμα όταν αντιδράτε όπως ο κάθε απλός φίλαθλος ή όπως οι παράγοντες των σωματείων τους οποίους εκπροσωπείτε;

Να προσέχετε, φίλοι μου, και σας παρακαλώ άλλη φορά τα προβλήματα της διαιτησίας να τα συζητάτε στις συνεδριάσεις της ΚΟΠ και όχι να τα βγάζετε στη φόρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.