«Χαρά μιας νίκης, μέχρι εκεί – Αν δεν φτύσουμε αίμα μέχρι την τελευταία φάση…»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μετά το μεγάλο διπλό των πρασίνων στο «Α. Παπαδόπουλος» επί της Ανόρθωσης με 2-0.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Παρουσιαστήκαμε περίπου όπως θέλαμε και ήταν αρκετό για να μας δώσει τη νίκη που ψάχναμε για να παραμείνουμε στη πρώτη θέση. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΛ και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως εάν μέχρι την τελευταία φάση του τελευταίου αγώνα δεν φτύσουμε αίμα στο γήπεδο, δεν θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε το απτοέλεσμα.

Είχατε την ευκαιρία να δείτε την εικόνα στα αποδυτήρια, είναι φυσιολογική για τον κόσμο που δεν βλέπει, χαρά μιας νίκης, μέχρι εκεί, ούτε πανηγυρισμούς ούτε τρελά πράγματα. Χαρά μιας νίκης και σοβαρότητα ταυτόχρονα, γνωρίζουν όλοι ότι όπως είπα πριν πρέπει να φτύσουμε αίμα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, περιμένουμε τον επόμενο αγώνα».