Χαμόγελα στην ΑΕΚ, δυσκολίες για Άρη – Οι αντίπαλοι τους στο Conference

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση που είχε η AEK στον β’ προκριματικό του Conference League. Ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να περιμένει για μερικές μέρες προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του, μια και θα προκύψει από το ζευγάρι της Βέλεζ από την Βοσνία με την Κολερέιν από την Βόρεια Ιρλανδία.

Οι Βόσνιοι θεωρούνται το φαβορί για να πάρουν το «εισιτήριο» για τη συγκεκριμένη φάση, ωστόσο, μόνο φόβητρο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν για την ΑΕΚ, σε περίπτωση που η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και σοβαρή στις δύο αναμετρήσεις.

Αντίθετα, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς την Αστάνα από το Καζακστάν. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της χώρας της τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, το θετικό για τους Θεσσαλονικείς είναι πως απέφυγαν Σίβασπορ, Σότσι και Μακάμπι Τελ Αβίβ, που αυτομάτως τα δεδομένα θα ήταν πιο δύσκολα.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Άρης θα δώσουν τα πρώτα ματς στον β’ προκριματικό του Conference League εκτός έδρας. Αυτό σημαίνει πως η Ένωση θα ταξιδέψει σε Βοσνία ή Βόρεια Ιρλανδία στις 22 του Ιουλίου και την ίδια ημέρα οι Μακεδόνες θα βρεθούν στο Καζακστάν.

Οι επαναληπτικοί των δύο ομάδων έχουν οριστεί μία εβδομάδα αργότερα, ήτοι στις 29 του μηνός, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.