Χαμογελά και ανυπομονεί… για την πρώτη φορά

Τα νέα ήταν ευχάριστα στην Ανόρθωση από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας καθώς οι Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν και Σπύρος Ρισβάνης ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων θέτουν πλέον πολύ γερή υποψηφιότητα για να προλάβουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ντέρμπι της Παρασκευής με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αυτό δεν προϋποθέτει πως θα πάρουν κιόλας αμφότεροι φανέλα βασικού, όμως αυτό το σενάριο είναι υπαρκτό. Και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα… τρίβει τα χέρια του μόνο που το σκέφτεται.

Κι αυτό γιατί, εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ο προπονητής της Ανόρθωσης θα έχει διαθέσιμους για την ενδεκάδα όλους τους βασικούς αμυντικούς του!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αμπαρτζουμιάν, που ήταν εκτός από τα πρώτα πέντε παιχνίδια, ήταν στην αποστολή στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και έπαιξε μάλιστα αλλαγή, όμως δεν ήταν καν… υποψήφιος για το αρχικό σχήμα, αφού προερχόταν από αποχή ενάμιση μηνός. Στο παιχνίδι με τη Φλόρα έπαιξε βασικός για πρώτη φορά μετά τον επαναληπτικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, χάνοντας έτσι το ντέρμπι με την ΑΕΚ, από το οποίο έλειψε και ο Ρισβάνης που ένιωσε ενοχλήσεις τη μέρα του αγώνα.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως όσον αφορά τον Αρμένιο, η θέση του στην ενδεκάδα δεν θα ‘ναι βέβαιη ακόμη κι αν κριθεί έτοιμος, αφού σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από την επιλογή σχηματισμού μιας και σε ενδεχόμενο 3-5-2 είναι πολύ πιθανό να δούμε στα δεξιά τον Καλτσά.