Χάμιλτον: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να διαπραγματευτώ για νέο συμβόλαιο»

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε πως αυτή η χρονική περίοδος δεν ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις συμβολαίων.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο εν μέσω κορωνοϊού εμφανίζεται ο Λιούις Χάμιλτον. Ο πιλότος της Mercedes θεωρεί ότι οι τωρινές συνθήκες δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις.

«Ειλικρινά, νομίζω ότι δεν είναι η σωστή στιγμή να κοιτάξω το επόμενο συμβόλαιο. Όταν σκέφτομαι πως τόσοι άνθρωποι σε ολόκληρη τη Γη έχουν χάσει τη δουλειά τους, το να καθίσω να διαπραγματευτώ για νέο συμβόλαιο δεν μου φαίνεται καλή ιδέα. Ούτως ή άλλως δεν μου φαίνεται το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή» είπε ο Βρετανός πιλότος μετά τα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα του Σίλβερστόουν σε βρετανικά Μέσα ενημέρωσης.

Ο Χάμιλτον απάντησε έτσι έστω και έμμεσα στις δηλώσεις του αφεντικού του στη Mercedes Τότο Βολφ που είχε πει το πρωί της Παρασκευής ότι η γερμανική εταιρία είναι πολύ τυχερή που έχει το δίδυμο Χάμιλτον-Μπότας και ότι όλοι επιθυμούν την παραμονή τους για πολλά χρόνια ακόμα.

Η σύμβαση του παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Mercedes λήγει στο τέλος του 2020 και όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιμένουν με ανυπομονησία την απόφαση του 35χρονου πιλότου και το αν θα παραμείνει ή όχι στην γερμανική ομάδα.