Χακίμι για Ρεάλ: «Δεν λες αντίο στο σπίτι σου…»

Ο Ασράφ Χακίμι από το απόγευμα της Πέμπτης ανήκει και επίσημα στην Ίντερ και αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας πως θα θεωρεί την ομάδα πάντοτε ένα σπίτι στο οποίο βρήκε χαρά και αξίες…

Ο Μαροκινός δεξιός φουλ μπακ που έπαιξε για δυο σεζόν στην Ντόρτμουντ με τη μορφή δανεισμού, πήρε την απόφαση να μετακινηθεί μόνιμα στην Ίντερ και έπρεπε πλέον ν’ αφήσει τους «μερένγκες» στους οποίους βρισκόταν από την ηλικία των 6 ετών…

Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του, ανέφερε:

«Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ερχόταν η ώρα του αποχαιρετισμού. Δεν μπορείς να πεις “αντίο” στο σπίτι σου, απλά φεύγεις, όμως πάντοτε θα είναι το σπίτι σου κι εγώ εδώ βρήκαχαρά και αξίες που βοήθησαν να ωριμάσω.

Η Ρεάλ είναι το σπίτι μου, μεγάλωσα εδώ, εκπαιδεύτηκα και είμαι ο άνθρωπος που είμαι τώρα. Στη Ρεάλ δεν βρίσκονται μονάχα αθλητές που προπονούνται. Πέρασα την πόρτα του Valdebebas από την ηλικία των 6 ετών δίχως να ξέρω πόση χαρά θα βίωνα σε αυτό τον σύλλογο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά από το προπονητικό του συλλόγου, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τους περισσότερους εκ των οποίων θεωρώ πλέον φίλους μου και με έχουν συνοδεύσει σε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.

Ευχαριστώ και τους οπαδούς της Ρεάλ για την υποστήριξη και για το γεγονός πως βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας. Τώρα θα είμαι ένας από αυτούς.

Σε ευχαριστώ πολύ Ρεάλ Μαδρίτης,

Hala Madrid!».