Αυτοί που «κρέμονται» στον Απόλλωνα και η επιμονή για Λάρσον

Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες στον Απόλλωνα και θα πρέπει να περάσει κι άλλος χρόνος για να «κλειδωθεί» η 15άδα των παικτών του Καταλόγου Α’. Για παράδειγμα, ο Σακέτι, που τα τελευταία χρόνια κρατούσε μία θέση, υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί αν αποκτήσει πριν αρχίσει η σεζόν κυπριακό διαβατήριο.

Ο Σελίμοβιτς, που πλέον είναι πάνω των 22 χρόνων, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα. «Κρέμονται» επίσης οι Εμίλιο Ενσούε και Τσιάρλι Μπέντσιοπ, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Μπέντσιοπ θα απαντήσει σήμερα στην πρόταση της διοίκησης για «ψαλίδισμα» στον μισθό του.

Λάρσον και άλλοι

Πηγή του «Γηπέδου» επιμένει ότι ο Σουηδός Λάρσον έχει συμφωνήσει στα βασικά με τον Απόλλωνα. Πριν πέσουν οι υπογραφές, ωστόσο, καμία μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη. Εκτός απρόοπτου, θα έχουν… ερμάρι στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι οι Νικολά Ντιγκινί, Μπακαλί Νταμπό και Αντρέας Φιλιώτης.

Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που συνηθίζει να αξιοποιεί τη δυνατότητα απόκτησης κοινοτικών παικτών Καταλόγου Β’ (μέχρι 22 χρόνων). Έχουν ανακαλύψει «κελεπούρια» (όπως οι Άλεφ, Στογιάνοβιτς κ.ά.) κατά καιρούς, αλλά έχουν προσλάβει και παίκτες αμφιβόλου ποιότητας. Αναλόγως των αναγκών, θα φέρουν στη Λεμεσό δύο ή τρεις παίκτες που θα εγγραφούν στον συγκεκριμένο κατάλογο.

Οι δανεικοί

Από τους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό, είναι δεδομένο ότι θα μείνουν οι Σπόλιαριτς και Παπαστυλιανού. Προχθές διακόπηκε το συμβόλαιο με τον Νικόλα Ματθαίου. Προφανώς κρίθηκε ότι ο Κύπριος εξτρέμ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας. Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στον Άρη μαζί με τον Παπαστυλιανού.