«Αυτό θέλει και η Ομόνοια και ο Απόλλωνας, εμείς έχουμε και κύπελλο»

Για την προσπάθεια της ΑΕΛ στη συνέχεια των υποχρεώσεων της και πρώτιστα στο ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε στο κανάλι της ομάδα της Λεμεσού ο προπονητής των γαλαζοκίτρινων, Ντούσαν Κέρκεζ.

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον -1 από την κορυφή: «Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός ήταν ο στόχος μας για να συνεχίσουμε εκεί, για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εκεί που θέλουμε».

Αν η ΑΕΛ κερδίσει όλα τα παιχνίδια, θα πάρει τον τίτλο. Δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση: «Εντάξει, σίγουρα αυτό θέλει και η Ομόνοια και ο Απόλλωνας. Δεν θα είναι τόσο εύκολο, σίγουρα είναι δύσκολο. Εγώ δεν βλέπω τα πέντε παιχνίδια, έχουμε και κύπελλο, βλέπω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Για εμάς αυτό είναι πιο σημαντικό».

Για το πλάνο στην πεντάδα των αγώνων που ακολουθούν: «Σίγουρα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θέλαμε να έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε καλό ρόστερ και έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου. Ξέρουμε και έχουμε πλάνο γι’ αυτά τα παιχνίδια».

Ότι ήδη η ΑΕΛ έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Πρέπει να περιμένουμε και μαθηματικά να είμαστε σίγουροι γι’ αυτά. Αλλά όταν έχουμε βαθμούς μπροστά, δεν έχεις πίεση από πίσω. Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μέχρι το επόμενο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πάντα με την ΑΕΚ είναι δύσκολα και δυνατά. Ο κόσμος βλέπει καλό ποδόσφαιρο και καλά παιχνίδια. Έχουν καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τα τελευταία παιχνίδια και τώρα βλέπει και την τέταρτη θέση. Έχουν το σεβασμό μας. Εμείς πάμε για τους τρεις βαθμούς».