«Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008, μακάρι να το πετύχουμε αύριο»

Τιμούρ Κετσπάγια και Μίλος Ντέλετιτς μίλησαν για τον αυριανό αγώνα της Ανόρθωσης στο Βελιγράδι απέναντι στη Παρτιζάν, στο οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει τη νίκη για να περάσει από τους ομίλους του Conference League.

Για τον αυριανό αγώνα: «Να είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι και να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για την πρόκριση, για εμάς είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που μας νίκησε στην έδρα μας. Από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα και για να φτάσουμε σε αυτή την αγωνιστική να παίζεται η πρόκριση με τρεις ομάδες. Είναι επιτυχία για εμάς. Ξέρουμε τι αντίπαλο αντιμετωπίζουμε αλλά και εμείς με τη σειρά μας πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

«Είναι πολύ καλή ευκαιρία μετά το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε. Αυτή η ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά μας να αλλάξουμε τα πράγματα, είναι κίνητρο για τους παίκτες, αυτό το κίνητρο και το πάθος περιμένουμε να το δούμε. Δεν μας απασχολεί πλέον τι έγινε πριν από λίγες ημέρες στο πρωτάθλημα, το αφήνουμε πίσω μας. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, να παίξουμε για τον κόσμο που είναι εδώ και να κάνουμε περήφανη όλη την Κύπρο».

«Όπως είπα και πριν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους παίκτες. Ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι ο κόσμος δεν θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό, ότι θα είμαστε εδώ και να παίζουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μέχρι το τέλος. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν σκεφτόμαστε αυτό που έγινε πριν τρεις ημέρες, σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει αύριο. Ξέρουμε και τα αδύνατα, και τα δυνατά σημεία της Παρτίζαν. Όταν παίξαμε όμως από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και σήμερα, έχουν αλλάξει τα πράγματα».

Για τη διεκδίκηση της πρόκρισης το 2008 από τον όμιλο: «Το 2008 ήταν διαφορετικά τα πράγματα, είχαν γίνει κάποια πράγματα τότε στην ομάδα. Τώρα δεν υπάρχουν τέτοια. Προβλήματα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να διεκδικούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Αυτό που δεν καταφέραμε το 2008, μακάρι να το πετύχουμε αύριο».

«Το χρωστάμε…»

Από την πλευρά του ο Μίλος Ντέλετιτς είπε: «Μας περιμένει μεγάλος αγώνας. Η Παρτιζάν έχει αποδείξει ότι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έχουμε ενενήντα λεπτά μπροστά μας να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε. Το χρωστάμε στους φιλάθλους μας λόγω και των αποτελεσμάτων που είχαμε στο πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή στην πατρίδα του και πώς θα αισθανθεί εάν σκοράρει, ανάφερε: «Είναι ωραία η αίσθηση ότι θα παίξω στη χώρα μου και το ότι επέστρεψα μετά από έξι χρόνια. Θα ήταν ωραίο συναίσθημα αν σκοράρω. Σημασία έχει όμως το ομαδικό αποτέλεσμα».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Εμείς πρέπει να παίξουμε για την ομάδα και τον κόσμο που μας ακολούθησε. Είναι ευχάριστο για εμάς που θα έχουμε τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε».