Αυτό κι αν είναι κρίσιμο!

Ο αγώνας με την ΠΑΕΕΚ αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να αγωνιστούν παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι οι οποίοι αναμένεται να τραβήξουν το κουπί τις επόμενες εβδομάδες μέχρι και τα Χριστούγεννα. Ο σκοπός της πρόκρισης επετεύχθη και μάλιστα με σκορ 4-0.

Τώρα, στη φάση των «16» περιμένει ο Απόλλωνας (16 Δεκεμβρίου). Η λεμεσιανή ομάδα θα είναι και η επόμενη αντίπαλος στο πρωτάθλημα, στο ΓΣΠ, αύριο Σάββατο (18:30), σε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο!

Εδώ πλέον θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το πού οδεύουν φέτος οι γαλαζοκίτρινοι. Ή θα κερδίσουν και θα δηλώσουν ότι μπορούν για τα ψηλά σκαλοπάτια, ή  δεν θα κερδίσουν και θα αναπροσαρμόσουν τον στόχο τους, που είναι να αποφύγουν τις δυσάρεστες περιπέτειες!

Τι αλλάζουν οι νέοι

Στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, η προσωρινή τεχνική ηγεσία της ομάδας έριξε στο παιχνίδι νέα παιδιά τα οποία βέβαια ο κόσμος δεν είδε γιατί δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τηλεοπτική μετάδοση! Μάλιστα, μέχρι εκεί έφθασε ο ΑΠΟΕΛ, να μην προκαλεί ενδιαφέρον στα κανάλια. Δεν ξέρω αν αυτό σας λέει κάτι, πάντως εμάς μας λέει…

Πίσω στο θέμα μας με τους νεαρούς. Ο 22χρονος Ουζόχο την ημέρα των γενεθλίων του υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία του ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος, ωστόσο κακά τα ψέματα θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και παιχνίδια για να γίνει αυτός που ήταν. Δεν αποκλείεται σε κάποια στιγμή ο Ενσούε να κληθεί για να παίξει στο κέντρο της άμυνας οπόταν ίσως να δούμε τα δύο καλά φιλαράκια, Γουίλερ και Αποστολάκη, να καλύπτουν τα άκρα. Βοήθειες μπορούν να προσφέρουν και οι άλλοι νεαροί όπως ο Γαβριήλ που σκόραρε προχθές, αλλά και ο Σατσιάς.

Πρόβλημα σέντερ φορ

Για άλλη μία χρονιά φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα για σέντερ φορ. Νούχιου και Μπεν Σαχάρ ούτε και με την ΠΑΕΕΚ σκόραραν. Ο ψηλός μοιράζει μπαλιές σε συμπαίκτες του ή τους ανοίγει χώρους. Σκόρερ σίγουρα δεν είναι.

Ο Μπεν Σαχάρ είναι καθαρό ότι έμεινε πολύ πίσω από τον παίκτη των τελευταίων χρόνων στο Ισραήλ. Και βέβαια αν δεν συνέλθει σύντομα το πρόβλημα θα είναι μεγάλο.