Επίπληξη στον Τιμούρ για το μιτσοκάμμιμα κι απειλή για αποκλεισμό!

Γι’ ακόμη μία φορά ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή για τις δηλώσεις του μετά από κάποιο αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης εξέτασε την παραπομπή του προπονητή της ομάδας της Αμμοχώστου, ο οποίος ανάφερε «όλα πολύ καλά πήραμε το ζητούμενο» μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, αυτή τη φορά ο Γεωργιανός τεχνικός δεν δέχθηκε πρόστιμο αλλά επίπληξη, με τον Αθλητικό Δικαστή να παραθέτει τους λόγους που παραπέμπεται ο Τιμούρ Κετσπάγια. Καταλήγοντας τονίζει ότι αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, τότε θα επιβληθεί το μέτρο του αποκλεισμού.

Απόφαση: Επίπληξη.
(2) του TEMUR KETSBAIA προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα κατά την δημοσιογραφική διάσκεψη ενώ ήταν υποχρεωμένος να μιλήσει για τον αγώνα δεν προέβη σε δηλώσεις για τον αγώνα αναφέροντας μόνο την φράση «όλα πολύ καλά πήραμε το ζητούμενο» και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων απάντησε με τις ίδιες φράσεις σε ερώτηση αν η φετινή ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι καλύτερη από την περσινή ο προπονητής έγνεψε καταφατικά το κεφάλι και αποχώρησε κλείνοντας το μάτι,  παραβαίνοντας τα άρθρα 5,6 και 7 του Κεφ. XVII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Cyta 2020/2021 και των άρθρων 4(γ) και 15 των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ  ΕΔΩ:  https://www.cfa.com.cy/images/DownloadsGr/%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3%20%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%A3.%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A1%20%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91.pdf