Φανιέρος: «Αυτή είναι η Ομόνοια – Δεν την αφήσαμε να παίξει ποδόσφαιρο»

Στον Super Sport (104.0) μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλή απέναντι στην Ομόνοια και δεν την άφησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Επίσης, υπογράμμισε ότι τα λάθη γίνονται παντού και κανένας δεν μπορεί να υποβαθμίζει την παρουσία της ομάδας του στο ΓΣΠ.

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Η Ομόνοια δεν ήταν στα καλά της. Η ομάδα δεν δέχεται γκολ εύκολα και μετά την αλλαγή του προπονητή γίναμε καλύτερη. Πριν δύο χρόνια η Ομόνοια μας κέρδισε 2-0 και η μπάλα βγήκε έξω. Όχι τώρα να μιλάνε για τα πέναλτι. Λάθη γίνονται παντού. Δεν θα σταθούμε εκεί σήμερα συμβαίνει σε μία αύριο στην άλλη ομάδα. Ο Ερμής έκλεισε την Ομόνοια και δεν την αφήσαμε να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό έγινε και αυτό θέλω να ακούσω. Μπορούσαμε ακόμα και για τη νίκη. Αυτή είναι η Ομόνοια, απλώς 1-2 παίκτες δεν τραβήξανε. Η Ομόνοια ήταν καλή, εμείς και ο προπονητής μας δεν την αφήσανε. Αυτό είναι το θέμα, το ήξερα από πριν πως θα παίξει και μου το εξήγησε. Μου είπε δεν θα αφήσω κανένα ποδοσφαιριστή να ταράξει».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Δεν κάναμε κάτι. Πήραμε ένα αποτέλεσμα όπως και με τον ΑΠΟΕΛ. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και θα χαθούν βαθμοί εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως είναι τα δεδομένα τώρα στο πρωτάθλημα κανένας δεν είναι πρωταθλητής, κανένας δεν είναι στην εξάδα και κανένας δεν έχει πέσει στην Β’ κατηγορία».

Διαβάστε επίσης: Σατσιάς σε Φανιέρο: «Δεν θα αφήσω κανένα παίκτης της Ομόνοιας…»