«Αυλαία στην καριέρα του Αντώνη, ζεστό και ειλικρινές χειροκρότημα»

Με ανακοίνωσή της η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή αναφέρεται στην προσπάθεια του Αντώνη Αρέστη στα προκριματικά των 400μ. κατηγορίας Τ47 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την οποία ο 38χρονος αθλητής μας ολοκλήρωσε τη σπουδαία του καριέρα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΠΕ:

Αυλαία σήμερα, στην πολύχρονη και λαμπρή καριέρα του, για τον Παραολυμπιονίκη μας Αντώνη Αρέστη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΙΟ 2020, με την κατάληψη της 11ης Θέσης της Γενικής Κατάταξης, στις δύο σημερινές Προκριματικές Σειρές, στο αγώνισμα των 400μ της Κατηγορίας Τ47, με χρόνο 51.97δ, ο οποίος αποτελεί και την καλύτερη φετινή επίδοση του Αθλητή.

Στον Αντώνη, ένα εμβληματικό Αθλητή για το Παραολυμπιακό Κίνημα της Κύπρου και ιδιαίτερα την ΚΕΠΕ, αξίζει το ζεστό και ειλικρινές μας χειροκρότημα, καθώς με τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις του σε Διεθνές Επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια του κόσμησε τον Αθλητισμό της Κύπρου και διετέλεσε άξιος πρεσβευτής της Πατρίδας μας.

Η ΚΕΠΕ συγχαίρει τον Αντώνη Αρέστη για την πολύχρονη προσφορά του στο Κυπριακό Παραολυμπιακό Κίνημα. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Προπονητή του Αντώνη, Κωνσταντίνο Χρήστου.