Αυγουστή: «Όταν ξέρεις τα αποτελέσματα των άλλων…»

Αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Απόλλωνα, δίνοντας συγχαρητήρια στον Γιάννη Πετράκη για την καλή του δουλειά μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη δουλειά που κάνει. Κρατάμε το τρίποντο σε ένα γήπεδο που ποτέ δεν συμπάθησα, είτε ως προπονητής, είτε ως ποδοσφαιριστής. Είναι μια νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Όταν γνωρίζεις τα αποτελέσματα των άλλων, έρχεται και η πίεση. Ξέρουμε το κίνητρο των αντιπάλων όταν είσαι αήττητος. Εμείς έχουμε κίνητρο να κρατήσουμε το σερί και να το μεγαλώσουμε. Καλύτερα να παίρνω τους βαθμούς και στο τέλος η ομάδα να τερματίσει πρώτη. Τη χρονιά που παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο δεν πήραμε κάτι. Γίνεται πιο σοφός και κυνηγάς το αποτέλεσμα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες σε όλες τις θέσεις και αυτό με βοηθά».

Για τον Δημητρίου ανέφερε: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι ευκαιρίες που δίνονται σε κάποιες στιγμές. Χτίζει στις θετικές εμφανίσεις και βλέπουμε ότι παίρνει εμπειρίες και δείχνει ώριμος. Μπήκε στη διαδικασία να παίζει πολύ με τα πόδια. Εμείς θέλουμε να τους έχουμε όλους έτοιμους. Βλέπουμε ότι οι μεγάλες ομάδες δυσκολεύονται».

Για τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια: «Από την στιγμή που είναι έτσι, όλα τα παιχνίδια είναι 50-50. Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη που θα παίρνει τα αποτελέσματα αυτή θα τερματίσει πρώτη. Ο Βασιλείου είναι ένας παίκτης που όποτε κληθεί να παίξει είναι πάντα σταθερός».