Αυγουστή: «Αυτή η ομάδα έχει παίκτες και στοιχεία που με γεμίζουν

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ευρεία νίκη που πήραν οι κιτρινοπράσινοι με 4-0 επί του Ολυμπιακού έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε…

Το αρχικό του σχόλιο: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξαν πάρα πολλά καλά στοιχεία. Έπαιξαν όπως θέλουμε να παίζουμε και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, να το χαρούμε, από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Πάφο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο».

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τη σύγκριση με προηγουμένως: «Δεν είμαι από αυτούς που πάνε πίσω, βλέπουμε μπροστά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κτίζουμε, σημαντικό το αποτέλεσμα, όταν έρχεται με καλή εμφάνιση μας ικανοποιεί ακόμη περισσότερο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Για τα επτά γκολ σε δύο παιχνίδια και το ότι και πάλι δεν δέχθηκε γκολ: «Αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα, να είναι πρώτη και στο επιθετικό κομμάτι και στο αμυντικό, αυτό θα προσπαθήσουμε, να έχουμε ισορροπίες και να ανεβάσουμε τόσο την επίθεση όσο και αμυντικά, υπάρχει αρκετά καλή λειτουργία. Να έχουμε και στις δύο γραμμές την καλύτερη επίδοση που μπορούμε».

Για το ότι πέρασε από νωρίς τη φιλοσοφία του στην ομάδα: «Με χαροποιεί, γι’ αυτό είμαι εδώ, πίστευα ότι αυτή η ομάδα έχει τους παίκτες και τα στοιχεία που με γεμίζουν σαν προπονητής και για αυτό είμαι εδώ. Όμως είναι ομαδική δουλειά, από τους ποδοσφαιριστές, όσους βρίσκονται στα αποδυτήρια, τη διοίκηση. Όμως είναι μόνο δύο νίκες, έξι βαθμοί, έχουμε πολύ δρόμο, κρατάμε χαμηλούς τόνους, βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης».