Ατζέντηδες απειλούσαν με όπλο τον Kαντέ για να τους δώσει μερίδιο μεταγραφής!

Μια ιστορία βγαλμένη από γκανγκστερική ταινία έφερε στο φως γαλλική εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για απειλή με όπλο στον Καντέ από επίδοξους ατζέντηδες, αν δεν τους έδινε μερίδιο από τη μεταγραφή του στην Τσέλσι!

Η γαλλική εφημερίδα «Mediapart», αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο Καντέ εκβιάστηκε από τα αδέρφια Rachid και Houari Saadna τον Μάρτιο του 2017 στη Rueil-Malmaison, προάστιο του Παρισίου, όπου μεγάλωσε ο χαφ της Τσέλσι.

Ο Rachid, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν αυτός που συμβούλεψε τον τον Καντέ για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι από την Λέστερ το 2016, αλλά ο ατζέντης του Καντέ Abdelkarim Douis, δεν του έδωσε μερίδιο από την προμήθεια των 4.800.000 ευρώ που πήρε από την συμφωνία.

Η «Mediapart» ισχυρίστηκε ότι έχει μια ηχογράφηση στην οποία ο Rachid αποκάλυπτε στον αδερφό του Houari, ότι είχε όπλο σε συνάντησή του με τον Καντέ και του είπε: «Σου δίνω την επιλογή να δουλέψεις με δικηγόρο και να σταματήσεις να δουλεύεις μαζί του. Δεν αστειεύομαι. Ή λύνεις το πρόβλημα ή σκοτώνω τον ατζέντη σου!».

Βέβαια ο Καντέ μίλησε γι’αυτό το σκηνικό σε ερώτηση που του έγινε από την εφημερίδα και είπε ότι: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν ζω σε έναν κόσμο με κλέφτες. Μπορεί να με πάρετε για έναν ανώριμο άνθρωπο. Να γνωρίζετε ότι είμαι υπεύθυνος και κάνω τις επιλογές μου ελεύθερα και με συνείδηση».

Πηγή: gazzetta.gr