«Πυρά» και από Αρτυματά: «Ευχαριστώ που τιμήσατε τη 13η θέση μου. Θα επανέλθω τη Δευτέρα»

Μετά τους Μίλαν Τραΐκοβιτς και Απόστολο Παρέλλη, και η τρίτη πρωτοκλασάτη αθλήτρια του στίβου που «κόπηκε» από την ολυμπιακή χορηγία, αντιδρά μέσα από τα social media.

Μεταξύ άλλων που αναφέρει, η Ελένη Αρτυματά ευχαριστεί (ειρωνικά, βεβαίως) την ΚΟΕ που εκτίμησε τη 13η θέση που πήρε στο Τόκιο, το παγκόσμιο ρεκόρ και τη συνολική της προσφορά, ενώ σημειώνει πως θα επανέλθει τη Δευτέρα.

Δείτε επίσης:

Aναλυτικά όσα έγραψε:

«Αιδώς Αργείοι..

Μετά από 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε όπως μείνω έξω από τις υποτροφίες του 2024.

Ο πρώτος λόγος είναι επειδή έχω το τεχνικό επίπεδο και τα αποτελέσματα αυτά που αποδεικνύουν τη δυνατότητα για πρόκριση και συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ευτυχώς κύριοι που οι προκάτοχοί σας δεν είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης με σας γιατί θα εμένα μόνο στο Πεκίνο 2008.

Ο δεύτερος λόγος έχω λέει πρόσβαση σε εναλλακτικούς τρόπους κάλυψης κόστους της προετοιμασίας μου.

Μάλιστα, δεν με στηρίζει η ίδια μου η Ολυμπιακή Επιτροπή άρα τρέχω να βρω χορηγούς σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται για τα πρώτης ανάγκης.

Ευχαριστώ κύριοι που εκτιμήσατε την 13η θέση μου στους τελευταίους αγώνες, το παγκύπριο ρεκόρ και τη συνολική μου προσφορά. Δεν πάω στα πιο παλιά γιατί προφανώς ΔΕΝ τα ξέρετε.

Υ.Γ Συγχωρέστε με που θα επανέλθω για ότι χρειαστεί τη Δευτέρα».