Αρνήθηκε να πει καλή κουβέντα για την Ομόνοια ο Βαλμπουενά

Πολύ καλό χαρακτήρισε το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ενώ ερωτηθείς κατά πόσο αυτό οφείλεται και στην εμφάνιση των πρασίνων, δεν απάντησε θετικά και τόνισε πως οφείλεται σε άλλους παράγοντες.

Αναλυτικά όσα είπε στη Cytavision…

Aν το 2-0 είναι το αποτέλεσμα που ήθελαν ενόψει επαναληπτικού: «Eίναι πολύ καλό αποτέλεσμα παρόλο που σήμερα δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Μας λείπουν οι αυτοματισμοί όμως βάλαμε δύο γκολ. Νομίζω το να κερδίσεις το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ θετικό και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Αν η Ομόνοια συνέβαλε στο ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε την εμφάνιση που ήθελε: «Πραγματικά πιστεύω ότι περισσότερο οφείλεται στα δικά μας θέματα. Είναι νωρίς ακόμη για εμάς, μας λείπει ο ρυθμός, υπάρχουν παίκτες που τώρα ήρθαν. Υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε. Η ομάδα δείχνει όμως ότι έχει πολύ καλό χαρακτήρα και προσωπικότητες. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ καλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε και ήρθε το αποτέλεσμα».

Για τον επαναληπτικό:  «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε προσεκτικοί, να μην πιστεύουμε ότι έχει τελειώσει, ώστε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στους ομίλoυς του Champions League, αυτό θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».