«Αρλούμπες από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού»

Καυστική ανάρτηση στα social media έκανε o πρώην αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέλος του δ.σ. του ΑΠΟΕΛ, Μιχαλάκης Ραφαήλ, με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν από την Ομόνοια για κατακύρωση του «αιώνιου» ντέρμπι υπέρ τους.

Ο Ραφαήλ τα βάζει και με τη διοίκηση της ομάδας του που προσπάθησε να πείσει πως ο Σόουζα… έδειξε κόρνερ και διερωτάται «αν αυτές οι αρλούμπες προέρχονται από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες, πώς μπορεί να μας πάρει κάποιος στα σοβαρά;»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πρώτα διαβάσαμε το τιτίβισμα του Αποελ με το οποίο προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο κ Σοουζα έδειχνε το κόρνερ με το μεσαίο του δάκτυλο.

Σημερα τα επίσημα χείλη της Ομόνοιας μας ανέφεραν με πάσα σοβαρότητα ότι πρέπει να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας της Ομίχλης επειδή ευθύνεται ο Αποελ για την προγραμματισμένη από μήνες χρήση του ΓΣΠ για την λειτουργία του Ποντίφικα!!

Και διερωτάσαι κανείς αν αυτές οι αρλούμπες προέρχονται επίσημα από τις δυο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού, ποιος μπορεί να μας πάρει στα σοβαρά και πως μπορούμε να ζητήσουμε από τους νεαρούς οπαδούς να συμπεριφερθούν λογικά και κόσμια…. Ζητείται Ελπίς αλλά μάταια….»

  • Yπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην στέλεχος του ΑΠΟΕΛ τα βάζει με τη διοίκηση Πετρίδη. Μπορείτε να θυμηθείτε μια από τις προηγούμενες περιπτώσεις εδώ.