Παρά να χάσουν...

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Παρά να χάσουν...

Ο Άρης έχασε προχθές τη μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσει τις αποστάσεις και να χτίσει ακόμη πιο γερές βάσεις για είσοδο στην εξάδα, όχι πως δεν είναι στο χέρι του να τα καταφέρει φυσικά.

Ωστόσο, μπορεί να ειπωθεί ότι η «ελαφρά ταξιαρχία» απέφυγε και τα χειρότερα, αφού είδε την ψυχωμένη ΠΑΕΕΚ να προηγείται στο σκορ με τον Καπαρτή (57'), ωστόσο κατάφερε εν τέλει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 78' με τον Σικόρσκι. Από τη μία, το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άφησε καμία ομάδα εντελώς ευχαριστημένη.

Ο Άρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ένα παιχνίδι που θα του έδινε την ευκαιρία να αυξήσει περαιτέρω τη βαθμολογική του συγκομιδή, ενώ η ΠΑΕΕΚ δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Από την άλλη ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά οι δύο ομάδες ότι ο βαθμός της ισοπαλίας δεν είναι το τέλος του κόσμου στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Κατηγορίες