Αρχίζει η νέα εποχή στην Ένωση – Οι στόχοι και οι πρώτες κινήσεις

Πήρε και την τυπική έγκριση από τη γ. σ. η νέα διοίκηση της Ένωσης και συνεχίζει και επίσημα πλέον τον προγραμματισμό της ομάδας.

Η νέα πενταμελής διοίκηση αποτελείται από τον πρόεδρο Κυριάκο Τίκκη και τους Γιώργο Πιττάτζιη, Φώτη Τρίαρο, Παναγιώτη Σκάττο και Τζιοβάνη Κουζαλή.

Όπως ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση διακόπηκε μονομερώς η συνεργασία με την εταιρεία και η Ένωση επιστρέφει σε διοίκηση από το σωματείο.

Οι στόχοι της διοίκησης Τίκκη είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, η οικονομική εξυγίανση, η βελτίωση των ακαδημιών και η βελτίωση των υποδομών. Μάλιστα, όπως δήλωσε και στη γ.σ. ο Κυριάκος Τίκκης εάν στο τέλος της σεζόν δεν υλοποιηθεί έστω και ένας από τους τέσσερις στόχους, θα παραιτηθεί.

Ακόμη ανακοινώθηκε και η βυσσινί επιστράτευση για οικονομική ενίσχυση με την κυκλοφορία λαχνού αξίας 50 ευρώ. Μάλιστα, ο σύνδεσμος φιλάθλων της Ένωσης αποφάσισε να συνεισφέρει το συμβολικό ποσό των €2.500.

Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Μαρίνου Σατσιά στη θέση του προπονητή, έγινε πρόταση για ανανέωση στον Μπάλαζιτς, συμφώνησε για ανανέωση ο 37 ετών Λουσέρο, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον τερματοφύλακα Βεσελόφσκι.