Άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της

Τη δεύτερή της διαδοχική νίκη πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα το Σάββατο καθώς πήρε σπουδαίο διπλό με 4-1 απέναντι στον Οθέλλο. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Aμμοχώστου έφτασε τους 17 βαθμούς, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Ένωση. Να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει πέντε νίκες, έχουν φέρει δύο ισοπαλίες και έχουν δεχθεί τρεις ήττες.

Παρόλο που το συγκρότημα του Νικόδημου Παπαβασιλείου στην αρχή του πρωταθλήματος έχει ανεπιτυχή αποτελέσματα, όπως δείχνουν οι τελευταίες αγωνιστικές, οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Ήταν θέμα χρόνου οι ερυθρόλευκοι να αντιδράσουν και με τον κόσμο τους στο πλάι τους, να αρχίσουν να βάζουν τις βάσεις για να καλύψουν το χαμένο έδαφος έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να καταφέρουν να πάρουν το ζητούμενο, που δεν είναι τίποτα άλλο από την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στην Ξυλοτύμπου (14:30) και ο στόχος τους φυσικά είναι το τρίποντο.