Άρχισε από την άμυνα ο Κέρκεζ, στο περίμενε για Ριστέφσκι, μια ανάσα από Σωτηρίου!

Μετά τις αποδεσμεύσεις των Ράσο, Μπουνόζα, Πάντιτς και την διαφαινόμενη του Πσισιέ, ο Κέρκεζ είναι αναγκασμένος να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας. Γι’ αυτό και ο Βόσνιος τεχνικός έθεσε ως προτεραιότητα το ψάξιμο ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ΑΕΛ και να προσθέσουν ποιότητα στο υφιστάμενο ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Κέρκεζ εντόπισε τον εκλεκτό του. Πρόκειται για τον Ριστέφσκι, ο οποίος είναι 30 ετών και διεθνής με την Εθνική Σκοπιών. Ο μεταγραφικός στόχος των γαλαζοκιτρίνων, είναι ελεύθερος, παράγοντας ο οποίος βοηθά στην υλοποίηση της μεταγραφής μια ώρα γρηγορότερα. Ο Ραστέφσκι παρουσιάζεται ζεστός στο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΛ, γι’ αυτό και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, δέχθηκε πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους, την οποία αποδέχτηκε ήδη. Εκτός απροόπτου, αναμένεται η ενημέρωση από την ΑΕΛ εντός των επόμενων ημερών.

Ο Κέρκεζ θέλει να επιλέξει ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα της Λεμεσού καθώς με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα το παίζει σε… διπλό ταμπλό. Ευρώπη και πρωτάθλημα είναι προ των πυλών.