Άρχισαν πάλι τα όργανα εναντίον του Σωφρόνη Αυγουστή

Μετά το «χαστούκι» και τον αποκλεισμό από τη Λεχ Πόζναν, άρχισαν πάλι τα… όργανα της κριτικής (από μια μερίδα οπαδών) εναντίον του Σωφρόνη Αυγουστή. Όταν μια ομάδα «βουλιάξει» μέσα στο γήπεδο και δεχθεί τη συντριβή, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σίγουρα πέφτει στους ώμους του προπονητή.

Όμως, είναι υπερβολικό να ισοπεδώνουν τα πάντα μερικοί, θεωρώντας ξαφνικά ότι με τον 43χρονο κόουτς στο πηδάλιο η ομάδα δεν έχει πιθανότητες να υλοποιήσει τους στόχους της. Ειδικά στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια είναι σύνηθες φαινόμενο να υπάρχει αυτό το πάνω-κάτω στα συναισθήματα των οπαδών.

Συνηθίζεται κάποιοι να αποθεώνουν προπονητή και παίκτες (με υπερβολικούς χαρακτηρισμούς) μετά από μια σημαντική επιτυχία (όπως έγινε με την Ανόρθωση) και τρεις μέρες μετά να «λιθοβολούν» τους πάντες και τα πάντα μετά από μια αποτυχία (βλέπε πεντάρα από Λεχ Πόζναν).

Η διοίκηση πάντως διαχειρίζεται ψύχραιμα την κατάσταση. Αναμένει ότι η ομάδα, όποτε επανέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, θα φανερώσει σωστό χαρακτήρα και θα συνεχίσει τις επιτυχίες.