Αρχή… για νέα πορεία ο ΑΠΟΕΛ

Όλα είναι έτοιμα στον ΑΠΟΕΛ για το κυριακάτικο (18:30) παιχνίδι εναντίον της Πάφου, στο οποίο, τεχνική ηγεσία, παίκτες και διοίκηση της ομάδας φιλοδοξούν ότι θα αποτελέσει την αρχή για ένα νέο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Αυτοί που ακόμα δεν πείστηκαν και περιμένουν να δουν είναι οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας, οι οποίοι δεν πείθονται πλέον από τα λόγια και τις δηλώσεις αλλά περιμένουν πράξεις εντός γηπέδου.

Άργησε ο Νούχιου

Ο Νούχιου τελικά, λόγω απεργίας στην Αθήνα, δεν κατάφερε να έρθει Πέμπτη στην Κύπρο, οπόταν, μόλις που πρόλαβε τη χθεσινή προπόνηση. Έτσι, γίνονται δύσκολα τα πράγματα για συμμετοχή του Κοσοβάρου και το πρόσταγμα στην επίθεση θα πάρει ο Μπεν Σαχάρ, σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του για να αποδείξει την αξία του και να πείσει και τον κόσμο για την απόφαση της επιτροπής για να τον επιλέξει έναντι ενός πολύ μεγάλου συμβολαίου, δύο χρόνων, ως πρώτο σέντερ φορ της ομάδας.

Χωρίς ενημέρωση έμεινε ο κόσμος όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ενσούε, αλλά και το κατά πόσον είναι κοντά στην επιστροφή ο Ουζόχο. Πιθανότερη ενδεκάδα για τον αυριανό αγώνα είναι η ακόλουθη: Σίλβα (Ουζόχο), Ενσούε (Ζεράλδες), Γουίλερ, Ζόρζε, Σάντος (Σιέλης ή Μερκής), Ανουάρ, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Εντονγκαλά, Ατζίλι (Εφραίμ), Σαχάρ.

Θυμούνται το 1-2

Τα παιχνίδια με την Πάφο στο ΓΣΠ συνήθως καταλήγουν με νικητή τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα με μεγάλο σκορ (6-2, 4-0, 3-0), όμως αυτό που θυμούνται περισσότερο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ είναι το 1-2 τη σεζόν 2018-19 (27´ Ενσούε – 11´ Καρώ, 61´ Ανγκούλο). Προειδοποίησε από τότε η Πάφος και ο ΑΠΟΕΛ με τίποτε δεν μπορεί να κατέλθει ανυποψίαστος στο ΓΣΠ.