Απορρίφθηκε η συνέχιση του πλάνου του Ράσφορντ για γεύματα στα σχολεία…

Με 322 ψήφους κατά, απορρίφθηκε η συνέχιση διάθεσης τροφίμων προς τα παιδιά των σχολείων για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αλλά και το Πάσχα του 2021. «Πρέπει να ενωθούμε, ξεχάστε πολιτικά συμφέροντα, τα παιδιά είναι το μέλλον» σχολίασε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε να ασκεί πίεση στην Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον αναφορικά με τις οικογένειες που λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο δίχως τη σωστή διατροφή και κοιμούνται δίχως να έχουν ένα κανονικό πιάτο φαγητό.

Ο Ράσφορντ είχε στόχο να συνεχιστεί το πρόγραμμα παροχής τροφίμων μέχρι το Πάσχα του 2021, με προγραμματισμό κυρίως που θα αφορά τις γιορτές ώστε να πηγαίνουν τα προϊόντα στις οικογένειες των παιδιών των σχολείων, όμως, η ιδέα του απορρίφθηκε.

«Δεν έχει να κάνει με πολιτικά συμφέροντα, έχει να κάνει με ανθρωπιά και με την ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ευάλωτα παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι σημαντικά για εμάς και για το μέλλον της πατρίδας μας… Δεν είναι απλά στατιστικά. Όσο δεν έχουν φωνή, θα έχουν τη δική μου», έγραψε μεταξύ άλλων ο 22χρονος στα social media.