Απομένουν λεπτομέρειες για την ανακοίνωση για Τσιμίκα και Λίβερπουλ

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών κι εντός της ημέρας

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο διεθνής αριστερός μπακ, μετέβη με αεροπλάνο στην Αγγλία ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Οι Άγγλοι έχουν κάνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο η Λίβερπουλ έδειξε αποφασισμένη να τελειώσει άμεσα αυτή τη μεταγραφή και να μην χαθούν ημέρες. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, ο Τσιμίκας μετά την επιστροφή του από το Γουλβερχάμπτον στην Ελλάδα, ταξίδεψε ξανά για την Αγγλία ώστε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Όλα άλλωστε έδειξαν να είναι “χτισμένα” σε εξαιρετικό πλαίσιο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λίβερπουλ και γι’ αυτό ο Τσιμίκας πέταξε για την Αγγλία, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεταγραφή.