«Απόλυτο χάος, αυτό που είδα δεν το πίστευα ούτε ο ίδιος»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Σωτήρης Αντωνίου μετά την ήττα με 4-2 από τον Ερμή που εξανέμισε τις ελπίδες της ομάδας του Παραλιμνίου για παραμονή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε…

«Οφείλω να είμαι ειλικρινής. Ένα παιχνίδι που για μας δεν είχε αύριο κι έπρεπε να κερδίσουμε, ξεκινήσαμε πολύ καλά, σημειώσαμε πανέμορφο γκολ, είχαμε μετά μεγάλη ευκαιρία και εκεί θα μιλάγαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα από τα 40 μέτρα, αλλά βρήκαμε το πάτημα να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Βλέποντας μια ομάδα για 60 λεπτά πραγματική ομάδα, καλό ποδόσφαιρο, ομάδα δημιουργίας, οι παίκτες μου τους είπα στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι, ξαφνικά μετά το 2-1, ένα γκολ που δεν μπαίνει ούτε στις προπονήσεις, είχαμε καθίζηση, το απόλυτο χάος, δεν δείξαμε έτσι εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Πραγματικά ντρέπομαι για την εμφάνιση των τελευταίων 25 λεπτών, δεν αξίζει στην ιστορία αυτής της ομάδας αυτό το σκορ. Είναι μια άσχημη νύχτα, θεωρώ ότι όσες ελπίδες είχαμε για σωτηρία, πλέον θα μιλάμε περί θαύματος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στα υπόλοιπα παιχνίδια να πάμε με παίκτες που θα πονάνε, θα τιμήσουν τη φανέλα. Ανέλαβα πριν πέντε αγωνιστικές, κάναμε την πρώτη μας ήττα, η διαφορά είναι η ίδια. Όσες ελπίδες υπάρχουν οφείλουμε να παλέψουμε με νύχια και με δόντια. Συγνώμη από τον κόσμο. Αυτό που είδα στα τελευταία λεπτά δεν το πίστευα ούτε ο ίδιος».