«Απολογούμαι, δεν συμπεριφέρθηκα σωστά. Με επηρέασε ο κορωνοϊός, δεν θα επαναλάβω…»

Μακροσκελή μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανάρτησε ο Τρουγιόλς. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στο Δ.Σ. της ΑΕΚ για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μ.Αντωνίου της ΑΕΛ αλλά και το φτύσιμο σε αντίπαλο, απολογείται μέσω της πιο κάτω ανάρτησης. Υπενθυμίζουμε πως ήδη τέθηκε εκτός ομάδας, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό αν θα αλλάξει η απόφαση του Σωφρόνη Αυγουστή και του Άντρου Καραπατάκης.

Αναλυτικά: «Με τις πιο κάτω λέξεις, θέλω να απολογηθώ σε όλους τους φιλάθλους του κυπριακού ποδοσφαίρου, ειδικά σε αυτούς της ΑΕΚ, για την συμπεριφορά μου. Κατανοώ απόλυτα ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ η κίνηση μου ήταν απόλυτα ακατάλληλη και εναντίον της σωστής αθλητικής συμπεριφορά. Η κίνηση μου αυτή ήταν κάτω από την ψηλή πίεση του αγώνα, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές, καθώς η κίνηση μου δεν ήταν μοντέλο σωστής συμπεριφοράς επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν συμπεριφέρθηκε ακατάλληλα και ήμουν σωστός. Η δύσκολη σεζόν και οι σκληρές συνθήκες με τον κορωνοϊό με επηρέασαν ψυχολογικά. Δυστυχώς δεν συμπεριφέρθηκα καλά και υπόσχομαι πως δεν θα επαναλάβω παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον.

Τέλος, θα ήθελα ξανά να απολογηθώ σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για το λάθος μου. Καταλαβαίνω πως η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή και από τώρα θα είμαι το σωστό παράδειγμα και θα συμπεριφέρομαι σωστά. Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου, είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτήν και πάντα θα δίνω το καλύτερο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joan (@truyols4)