Απόλλωνας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, παίρνει αποφάσεις ο Κίρζης

Προ των ευθυνών τους τίθενται όλοι στον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού διανύει πολύ δύσκολες στιγμές μετά την αδυναμία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι που προσπαθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε οι κυανόλευκοι να φτάσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Διατήρησαν στα ψηλά το μπάτζετ, πήραν την δύσκολη απόφαση να «χωρίσουν» με τον Σωφρόνη Αυγουστή έπειτα από τέσσερα περίπου χρόνια συνεργασίας, και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στον Γιάννη Πετράκη.

Η πορεία του Ελλαδίτη τεχνικού δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Βρέθηκε με το ενάμιση πόδι στην πόρτα της εξόδου, υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα, ωστόσο στο τέλος ο στόχος δεν επετεύχθη.

Πλέον η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι κι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πετράκης διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο Κίρζης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του.

Οι ώρες ήταν δύσκολες μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ο κόσμος έφτασε στα όρια του και η διοίκηση θα κληθεί να λογοδοτήσει στο άμεσο μέλλον. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές και όλοι αναμένουν τις εξελίξεις με τεράστια ανυπομονησία.