Ο «καυτός» Φλεβάρης του Αλμπάνη

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ο «καυτός» Φλεβάρης του Αλμπάνη

Για τα επιτεύγματα του Χρήστου Αλμπάνη στον Απόλλωνα κάνει αναφορά η ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr.


Το θέμα:


Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε τον περασμένο μήνα 4 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια του με τους «γαλάζιους», όπου κατά μέσο όρο έβρισκε δίχτυα κάθε 69'.


Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Κύπρου και μάλιστα σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του - στο «+7» από ΑΠΟΕΛ , ΑΕΚ Λάρνακας - αλλά και στα προημιτελικά του Κυπέλλου (παίζει σήμερα τη ρεβάνς με την ΑΕΛ) βρίσκεται ο Απόλλων Λεμεσού όπου και βρίσκονται πολλοί «γνωστοί» μας. Ο Χρήστος Αλμπάνης πήγε εκεί το καλοκαίρι ως δανεικός από την ΑΕΚ, ο Χάρης Μαυρίας συνεχίζει στους «γαλάζιους» από την Ομόνοια, ο Τάσος Αυλωνίτης μετακινήθηκε τον Γενάρη από την Ασκολι, ενώ στο Τσίρειο βρίσκονται, μεταξύ άλλων, και οι Νικολά Ντιγκινί, Ισραελ Κολ.



Το club έκλεισε τον Φλεβάρη με 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, όπου κατά χρονική σειρά κέρδισε Δόξα Κατωκοπιάς (3-0), ΑΕΛ (2-1) και ύστερα έμεινε στο 2-2 με ΠΑΕΕΚ, Ανόρθωση. Στα 4 αυτά παιχνίδια σημείωσε αθροιστικά 9 γκολ και ο Αλμπάνης όχι μόνο προέρχεται από τον καλύτερό του μήνα στο νησί αλλά ίσως και τον κορυφαίο της καριέρας του.


Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε βασικός σε όλα τα παιχνίδια βρήκε ισάριθμες φορές δίχτυα (4) σε αθροιστικά 277 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις), καθώς «έβγαλε» όλο το παιχνίδι με την ΑΕΛ και με Δόξα, ΠΑΕΕΚ, Ανόρθωση αγωνίστηκε 63', 63' και 57' αντίστοιχα. Ετσι... κουνάει πλεκτό κατά μέσο όρο κάθε 69', κάτι που αποτυπώνει ανάγλυφα πως «ο Φλεβάρης ήταν ο μήνας του».