Ο... φευγάτος και πικραμένος Χάμπος

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Δημοσιευτηκε:

Ο... φευγάτος και πικραμένος Χάμπος

Μπορεί να χαρακτηριστεί ελκυστικό το πακέτο απολαβών που προσέφερε στον Χάμπο Κυριάκου η διοίκηση του Απόλλωνα, για να παραμείνει για άλλα τρία χρόνια στο Κολόσσι. Στη σημερινή εποχή, να εισπράττει ένας Κύπριος παίκτης 170 χιλιάδες ευρώ ετησίως, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Δύσκολα θα βρει ο 26χρονος διεθνής χαφ ένα τόσο καλό συμβόλαιο σε ομάδα της Ελλάδας ή σε κάποια άλλη ομάδα εκτός Κύπρου.

Ο Χάμπος Κυριάκου, υποψιαζόμαστε ότι αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι άλλο, όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά ίσως επειδή είναι πικραμένος από την αντιμετώπιση που τυγχάνει στη φετινή σεζόν από μια μερίδα του κόσμου της ομάδας. Είναι παιδί που… μπήκε από τα 16 του χρόνια στην επαγγελματική ομάδα, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη που τρέφει προς αυτήν. Όμως, είναι φυσιολογικό να πικραίνεται και να θέλει να αλλάξει παραστάσεις όταν ακούει και διαβάζει απόψεις ότι «δεν κάμνει ο Χάμπος για τον Απόλλωνα».

Μέχρι να λήξει το τρέχον συμβόλαιο του Χάμπου Κυριάκου, υπάρχουν άλλοι πέντε μήνες. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι μέχρι τον Μάιο, εκτός κι αν ο ποδοσφαιριστής αποφασίσει να δεσμευτεί προσεχώς με άλλη ομάδα. Επιμένουν πάντως οι πληροφορίες ότι το μήνυμα που έδωσε στους Νίκο Κίρζη και Πέτρο Κονναφή είναι ότι δεν πρόκειται να υπογράψει σε άλλη κυπριακή ομάδα.