Απίθανη ανατροπή και... Καζακστάν ο Απόλλωνας αν μιμηθεί την Τομπόλ!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Απίθανη ανατροπή και... Καζακστάν ο Απόλλωνας αν μιμηθεί την Τομπόλ!

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα καθιστούσε τη Χάιντουκ Σπλιτ πιθανότερη αντίπαλο του Απόλλωνα στην περίπτωση που κάνει την ανατροπή και αποκλείσει τη Ζίλινα, όμως η Τομπόλ... είχε τον τελευταίο λόγο.


Οι Καζάκοι, που στον πρώτο αγώνα στην Κροατία ηττήθηκαν με 2-0, επικράτησαν με 4-1 στην παράταση του επαναληπτικού και πήραν το εισιτήριο για τον γ' γύρο του Conference League, όπου περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους Λεμεσιανούς και τους Σλοβάκους.


Μάλιστα η Τομπόλ πήρε την πρόκριση παρότι δεν σκόραρε στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, ψάχνοντας για τουλάχιστον δύο γκολ που θα έστελναν το παιχνίδι στην παράταση, πέτυχε τρία σε διάστημα 11 λεπτών (56', 61', 67')!


Η Χάιντουκ μάλιστα στο 70' έχασε πέναλτι και πλέον η ομάδα του Καζακστάν ήταν αγκαλιά με την πρόκριση, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 94' κι έστειλαν το ματς στην παράταση. Αυτή τη φορά, όμως, στο τέλος μίλησε η Τομπόλ, που σκόραρε στο 118' και πήρε με δραματικό τρόπο την πρόκριση.


Την ίδια ώρα, ο Απόλλωνας, που στο πρώτο παιχνίδι με τη Ζίλινα στο «ΑΕΚ Αρένα» έχασε με 3-1, είναι στο 1-1 στο ημίχρονο του εκτός έδρας επαναληπτικού και χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ στην επανάληψη ώστε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και να μείνει ζωντανός.