Ετοιμάζεται για Αθήνα ο Απόλλωνας, γνωρίζοντας το πάθημα της Γαλατασαράι
ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Δημοσιευτηκε:

Προετοιμάζονται για το ταξίδι στην Αθήνα στον Απόλλωνα ενόψει του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ. Αναχωρούν αύριο το πρωί και θα επιστρέψουν την Παρασκευή το μεσημέρι.
Ύστερα από την απόφαση των ελληνικών αρχών να μην επιτρέψουν την είσοδο της Γαλατασαράι στη χώρα, επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid tests, οι του Απόλλωνα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να δεχθούν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Το φιλικό με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης στις 21:30. Μέχρι στιγμής δεν βγήκε ανακοίνωση για τηλεοπτική προβολή του ματς από τη Cytavision, ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί από το κανάλι Cosmote.
Για τα ζητήματα ενίσχυσης επίσημες πηγές μας ανέφεραν μόνο ότι έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με παίκτες που είναι στη λίστα υποψηφιοτήτων. Θυμίζουμε ότι οι κυανόλευκοι θα πάρουν δύο στόπερ (ο ένας θα είναι για τον Κατάλογο Β’) και έναν επιθετικό. Αν κοπεί ο Αμινί, τότε θα πάρουν και κεντρικό χαφ για τον Κατάλογο Α’.