Πάνε για δύο στόπερ, προετοιμάζονται αν δεν βρεθει φόρμουλα με Ρομπέρζ
ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Δημοσιευτηκε:

Αποφάσισαν τελικά ότι θα πάρουν άλλους δύο στόπερ στον Απόλλωνα. Κάναμε λόγο από την περασμένη εβδομάδα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο τότε είχε λίγες πιθανότητες.
Υποψιαζόμαστε ότι οι τεχνικοί υπεύθυνοι των κυανολεύκων προετοιμάζονται για το σενάριο που δεν βρεθεί η φόρμουλα να υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Όχι τόσο για πιθανή διακοπή της συνεργασίας με τον παίκτη, αλλά περισσότερο για να μην «κρέμονται» από τις ορέξεις και διαθέσεις του Γάλλου σέντερ μπακ. Εννοείται ότι θα αποκτηθεί ένας στόπερ για τον Κατάλογο Α' και άλλος ένας για τον Κατάλογο Β'. Προφανώς δεν επιθυμούν να στηρίζονται (αν παραστεί ανάγκη) σε… εναλλακτικές λύσεις με μη καθαρόαιμους σέντερ μπακ, όπως είναι οι Φάνος Κατελάρης και Χάμπος Κυριάκου.
Γνωστοποιήθηκε προχθές από διοικητικό στέλεχος της Δόξας ότι ενδιαφέρονται να πάρουν δανεικούς τους Πέτρο Ψύχα και Γιώργο Μαλεκκίδη. Για το αν θα μείνουν στο δυναμικό της ομάδας οι δύο προαναφερθέντες θα λάβει απόφαση η τεχνική ηγεσία.