Θα στηριχθεί στους... εγγεγραμμένους

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Δημοσιευτηκε:

Θα στηριχθεί στους... εγγεγραμμένους

Εκκρεμούν άλλες 3-4 μεταγραφές στον Απόλλωνα αλλά δεν φαίνεται να πιέζονται οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού αν και η ομάδα σε τρεις εβδομάδες θα έχει την πρώτη της ευρωπαϊκή υποχρέωση. Θα αγωνιστεί στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Conference League με τον νικητή του ζευγαριού Ζίλινα - Ντίλα Γκόρι. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, στα πρώτα παιχνίδια της νέας διοργάνωσης ο προπονητής των κυανολεύκων Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα στηριχθεί στους παίκτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο ρόστερ.

Υπάρχει φυσικά ερωτηματικό για τον Μουσταφά Αμινί, ο οποίος την Κυριακή θα ανέβει στην πτήση για την Αυστρία. Η απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα θα παρθεί αναλόγως της εικόνας που θα βγάλει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Λογικά ο «Τσόρνι» θα του δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποια από τα φιλικά. Τον γνωρίζει πολύ καλά και γι' αυτό του δίνει... δεύτερη ευκαιρία. Το γεγονός πως έχει να παίξει εδώ και περίπου επτά μήνες φάνηκε στις πρώτες προπονήσεις.

Σε μια άλλη εξέλιξη, αντί Πλάτρες το φιλικό με την Ανόρθωση αναμένεται να διεξαχθεί στο κοινοτικό γήπεδο της Παρεκκλησιάς. Είναι καλύτερες οι συνθήκες του εν λόγω γηπέδου στο οποίο διεξάγονται επίσημοι αγώνες διοργανώσεων της ΚΟΠ. Το φιλικό θα διεξαχθεί αύριο στις 19:00 και δεν θα επιτρέπονται θεατές, παρά μόνο μικρός αριθμός διοικητικών στελεχών των δύο ομάδων.