Απόλλων: Στην άκρη η Ευρώπη, στο προσκήνιο η Ανόρθωση

Προσγειώνονται στην κυπριακή πραγματικότητα οι του Απόλλωνα, μετά το πέρασμα από το Ηράκλειο.

Οι κυανόλευκοι απέκλεισαν τον ΟΦΗ και θεωρούμε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο η ευρωπαϊκπου κουβαλά η λεμεσιανή ομάδα, αφού τα τελευταία οκτώ χρόνια συμμετέχει ανελλιπώς στη διοργάνωση του Europa League με τέσσερις συμμετοχές στους ομίλους.

Πριν ανοίξουν τον φάκελο Λεχ Πόζναν, έχουν σοβαρή και πολύ δύσκολη δουλειά να κάνουν αύριο αφού θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Το παιχνίδι με τους Πολωνούς είναι την Τετάρτη στο ΓΣΠ, κάτι που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας χάνει μία μέρα προετοιμασίας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ενδεχομένως να κάνει 2-3 αλλαγές επειδή υπάρχουν αρκετοί παίκτες με «βαριά» πόδια. Πόρτα βασικής ενδεκάδας χτυπούν οι τρεις που μπήκαν αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αναφερόμαστε στους Πίττα, Μπένσοπ και Γιαννιώτα. Χθες δηλώθηκε στην Ομοσπονδία και ο αντικαταστάτης του Μολ, ο Σέρβος Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς. Ίσως βρίσκεται στην αποστολή, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι την εστία της ομάδας θα την υπερασπίζεται ο Δημήτρης Δημητρίου που όσες φορές χρειάστηκε ήταν θετικός κόντρα στον ΟΦΗ.