Απόλλων: Δύο μέσα, δύο έξω και… ανάσες σε Σάλαϊ

Ακυρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στον Απόλλωνα επειδή ένα μέλος της υποστηρικτικής ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Οι κυανόλευκοι έκαναν όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγείας και το θετικό είναι πως όλα τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν αρνητικά, μετά από τα τεστ που υποβλήθηκαν και επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, με την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στην τελική ευθεία, με την επιστροφή και των διεθνών.

Από τους παίκτες που έλειψαν για διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι λογικό να χρειάζεται διαφορετική «διαχείριση» ο Αττίλα Σάλαϊ. Όπως γράψαμε και χθες ο Ούγγρος σέντερ μπακ μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες και έκανε πολλά ταξίδια.

Εκτός πλάνων θα είναι οι τραυματίες Μπακαλί Νταμπό και Γιάννης Γιαννιώτας. Δύο παλιές καραβάνες της ομάδας, οι Ζοάο Πέδρο και Έκτορ Γιούστε γυμνάζονται κανονικά τις τελευταίες μέρες. Λογικά θα τους συμπεριλάβει και στο αρχικό σχήμα, απέναντι στους μαυροπράσινους ο Σωφρόνης Αυγουστή.