Απολαυστικό βίντεο: Κόουτς Καλάθης, καθηγητής Φριντέτ, μπίζνεσμαν Βουγιούκας!

Iδού το ερώτημα: «Αν δεν ήσουν αυτό που είσαι, τι θα ήθελες να είσαι;». Αυτή την ερώτηση απηύθυνε σε καλαθοσφαιριστες η Ένωση που τους εκπροσωπεί στη Euroleague. Κι οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν άκρως ενδιαφέρουσες.

Ο Νικ Καλάθης είπε πως μάλλον θα ασχολείτο με κάτι που θα είχε πάλι σχέση με τον αθλητισμό: «Ίσως κόουτς» όπως ανέφερε. Ο Φριντέτ τόνισε πως θα ήθελε να γίνει καθηγητής σε high school, ενώ ο Βουγιούκας ότι θα ακολουθούσε κάτι σχετικό με αυτό που σπούδασε στην Αμερική, «international business».

Επίσης, ο Τζέικ Κοέν (Μακάμπι) απάντησε «αστροναύτης», όπως φυσικά και ο διαστημικός Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πάντως πρόσθεσε και την εξαιρετική επιλογή: «Πρόεδρος των ΗΠΑ». Και πόσο cool θα ήταν για τον πλανήτη, κι όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Ο Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) κι ο Μίτσοβ (Αρμάνι) δήλωσαν «αρχιτέκτονες», ο Σίκμα (Άλμπα Βερολίνου) κάτι σχετικό με το φαγητό (σεφ), ο Τζέιμς Γκιστ (Ερ. Αστέρας) «μουσικός», ο Άλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα) κάτι σχετικό με υπολογιστές κι ο Πείτον Σίβα (Άλμπα) «ποδοσφαιριστής».

Απολαύστε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: ethnos.gr