Αποκαλυπτικό: «Πάγωσαν» οι λογαριασμοί μεγάλης κυπριακής ομάδας μετά από καταγγελίες για υπεξαίρεση!

Μαύρες μέρες περνάει το σωματείο μεγάλης κυπριακής ομάδας!

Όπως αποκάλυψε ο Πανίκος Χατζηλιασής στην εκπομπή «Derby» του ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6, όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του εν λόγω σωματείου, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους, έχουν παγοποιηθεί.

Λόγος, είναι οι καταγγελίες από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου για σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες και συγκεκριμένα για υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ.

Όπως ανέφερε ο Χατζηλιασής, μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ορίστηκε γενική συνέλευση και γίνεται πολύ μεγάλη παρασκηνιακή προσπάθεια ώστε «να αποφευχθούν τα ρεζιλίκια», ενώ για το σοβαρό θέμα έχουν ενημερωθεί και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Διαβάστε όσα ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Derby»:

«Eδώ και μέρες έχουν παγοποιηθεί πλήρως και απόλυτα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί μεγάλου και ιστορικού σωματείου της χώρας. Παγοποιήθηκαν λογαριασμοί πολύ μεγάλης ομάδας. Όπως εγκύρως πληροφορούμαστε υπάρχει καταγγελία από υψηλόβαθμο στέλεχος του σωματείου για υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ. Ο γνωστός και ισχυρός παράγοντας έχει συγκεντρώσει μάλιστα στοιχεία και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη συγκεκριμένη οικονομική τρύπα. Μεγάλη τρύπα.

Για ευνόητους λόγους δεν έχουν ενημερωθεί προς το παρόν αρμόδιες διωκτικές αρχές. Παρασκηνιακά γίνεται τεράστια, πολύ μεγάλη προσπάθεια να αποφευχθούν τα ρεζιλίκια που δεν αρμόζουν στην ιστορία της μεγάλης ομάδας. Ορίστηκε πάντως γενική συνέλευση και οι εμπλεκόμενες πλευρές την περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία.

Για την καταγγελόμενη υπεξαίρεση, για τις καταγγελόμενες οικονομικές ατασθαλίες, έλαβαν γνώση και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας. Οι ultras τα έμαθαν χαρτί και καλαμάρι.

Η αποκαλυπτική μας είδηση δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης, είναι διασταυρωμένη στον απόλυτο βαθμό».